گرم کردن مجدد چای نه تنها طعم آن را تلخ‌تر می‌کند (به دلیل افزایش میزان تانن‌ها)، بلکه ممکن است باعث فعال شدن باکتری‌های غیرفعال در چای شود.هنگامی که دوباره گرم می شود، خواص آنتی اکسیدانی چای تجزیه می شود.  همچنین  هر باکتری خفته در چای با گرم کردن مجدد فعال می شود و سلامتی مصرف […]

  

گرم کردن مجدد چای نه تنها طعم آن را تلخ‌تر می‌کند (به دلیل افزایش میزان تانن‌ها)، بلکه ممکن است باعث فعال شدن باکتری‌های غیرفعال در چای شود.هنگامی که دوباره گرم می شود، خواص آنتی اکسیدانی چای تجزیه می شود.  همچنین  هر باکتری خفته در چای با گرم کردن مجدد فعال می شود و سلامتی مصرف […]

🔹گرم کردن مجدد چای نه تنها طعم آن را تلخ‌تر می‌کند (به دلیل افزایش میزان تانن‌ها)، بلکه ممکن است باعث فعال شدن باکتری‌های غیرفعال در چای شود.🔹هنگامی که دوباره گرم می شود، خواص آنتی اکسیدانی چای تجزیه می شود.  همچنین  هر باکتری خفته در چای با گرم کردن مجدد فعال می شود و سلامتی مصرف کنندگان را به خطر می اندازد.

دسته بندی: پادکست, تصویری, سلامت, محتوای چندرسانه‌ای برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد
مطالب مشابه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد