true
true
true
نکات ایمنی استفاده از چاقو شاید در ظاهر امری ساده باشد ، اما گاهی ندانستن حتی یک مورد از آن موجب خسارتهای جبران ناپذیری می شود . از چاقوی تیز استفاده کنید هنگامی که از یک چاقوی آشپزخانه کند برای برش استفاده میکنید، باید نیروی بیشتری اعمال کنید. در نتیجه احتمال لیز خوردن چاقو بیشتر […]
false
نکات ایمنی استفاده از چاقو شاید در ظاهر امری ساده باشد ، اما گاهی ندانستن حتی یک مورد از آن موجب خسارتهای جبران ناپذیری می شود . از چاقوی تیز استفاده کنید هنگامی که از یک چاقوی آشپزخانه کند برای برش استفاده میکنید، باید نیروی بیشتری اعمال کنید. در نتیجه احتمال لیز خوردن چاقو بیشتر […]
نکات ایمنی استفاده از چاقو شاید در ظاهر امری ساده باشد ، اما گاهی ندانستن حتی یک مورد از آن موجب خسارتهای جبران ناپذیری می شود .
از چاقوی تیز استفاده کنید
هنگامی که از یک چاقوی آشپزخانه کند برای برش استفاده میکنید، باید نیروی بیشتری اعمال کنید. در نتیجه احتمال لیز خوردن چاقو بیشتر است و این خطر آسیب را افزایش میدهد. تیز نگه داشتن چاقوها یکی از سادهترین راهها برای ایمن نگه داشتن آنهاست. برای حفظ دقت اولیه تیغه، به سادگی از یک سنگ تیزکننده یا چاقو تیزکن استفاده کنید. اگر چاقوی شما نیاز به یک لمس بین تیز کردن کامل دارد، سعی کنید از فولاد تیزکننده استفاده کنید. امروزه از هر فروشگاه چاقویی براحتی میتوانید این ابزار را تهیه کنید.
چاقوی من چقدر باید تیز باشد؟
برای متعادل کردن تیزی و دوام، بیشتر تیغههای چاقو با زاویه ۲۰ درجه در هر طرف لبه برش طراحی شدهاند. اگر متریال تیغه شما از فولاد کربن پر نرم است، ممکن است بخواهید چاقوی خود را تا ۱۵ درجه در هر طرف تیز کنید. چاقویی با زاویه ۱۵ درجه نیاز به تیز کردن مکرر دارد، اما دوام چاقوی شما را افزایش میدهد. اگر آلیاژ تیغه از فلز سختتری مثل استیل است، تیغه خود را در هر طرف ۲۰ درجه نگه دارید یا در صورت لزوم تیغهای با زاویه بازتر انتخاب کنید.
چاقوی مناسب را برای کار انتخاب کنید
انتخاب صحیح چاقو برای کار در دست انجام یکی از اساسیترین نکات ایمنی چاقو است که متخصصان خدمات غذایی باید بیاموزند. با این حال، به دلیل تنوع گستردهای از سبکها، شکلها و اندازههای چاقو، انجام این انتخاب میتواند بسیار دشوار باشد.
نحوه انتخاب چاقوی مناسب
هنگام انتخاب چاقوی خود، موارد زیر را باید در نظر بگیرید:
اندازه تیغه: چاقویی را انتخاب کنید که متناسب با غذایی باشد که میبرید. به عنوان مثال، یک چاقوی خرد کن کوچک برای خرد کردن یک تکه گوشت قطور مفید نخواهد بود، بنابراین به جای آن از یک چاقوی راستهای استفاده کنید.
انعطاف پذیری: برخی کارها به تیغه انعطاف پذیر نیاز دارند، در حالی که برخی دیگر به تیغهای محکم نیاز دارند. در مورد چاقویی که برای جدا کردن فلس از ماهی انتخاب میکنید در مقایسه با چاقویی که برای برش سیبزمینی نیاز دارید فکر کنید.
لبه تیغه: لبه تیغه میتواند کار شما را بسیار آسان یا سخت کند. به عنوان مثال، چاقوهای دندانهدار برای برش دادن مواد غذایی با مراکز حساس عالی هستند، در حالی که تیغههای مسطح برای غذاهای مرطوب مانند پنیر و ماهی قزلآلا مناسب هستند.
هرگز از چاقوی خود برای چیزی جز بریدن غذا استفاده نکنید. استفاده از چاقو برای کارهای دیگر نه تنها میتواند ایمنی شما را به خطر بیندازد، بلکه میتواند به چاقوی شما نیز آسیب برساند.
تکنیکهای صحیح برش را بشناسید
دانستن نحوه صحیح بریدن با چاقو، بخش اساسی ایمنی چاقو است. عدم استفاده صحیح از چاقو باعث آسیب دیدگی و آسیب به ابزار آشپزخانه شما میشود. ناگفته نماند، نگه داشتن نادرست چاقو سرعت شما را کاهش میدهد و کیفیت کار شما را کاهش میدهد.
true
true
true
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد